Wat een jaar!

2012. Eerst mijn reis door West-China. Spannend, maar de allermooiste afgelegen plekken bezocht en interessante/gastvrije Oeigoeren, Tibetanen en Chinezen ontmoet. Soms eenzaamheid, maar misschien een nog belangrijker overheersend goed gevoel om erachter te komen dat ik het ook allemaal zelf blijk te kunnen. Daarna twee maanden door Australië; Grampians, Arapiles, Blue Mountains en Frog Buttress. Liften, bivakkeren, een beetje werken en vooral heel veel klimmen – en alle tijd met fantastische mensen om me heen. In de zomer één onvergetelijke trad multi-pitch in de Dolomieten. Een enorme voldoening, maar zó spannend – misschien wel nooit meer. Dan in september een start met mijn studie in Sheffield. Eindelijk een uitdagende studie en een super fijne plaats om te wonen. Een mooi 2012, hopelijk in 2013 weer vol met nieuwe ervaringen, kansen, en een diploma…

Posted on January 8, 2013 at 00:41 by Ima · Permalink
In: Uncategorized

Leave a Reply