我在上海的生活

Dawning Center –  Nederlands Consulaat-Generaal in Shanghai

Tijdens mijn stage zijn er een aantal grote evenementen georganiseerd door het Nederlands Consulaat. Het Hangzhou Green Building Technology Seminar, World Table Tennis (Holland Promotion Event), Queen’s Day Reception en het Business Diner met Minister Verhagen.

Dagtripjes vanaf Shanghai naar Zhujiajiao en Tongli. Een beetje toeristisch is het wel, maar het kan heel fijn zijn om soms een dagje uit de drukke stad te ontsnappen om rond te wandelen in de oude rustige waterstadjes rondom Shanghai…

Klimweekend in Xinchang! De natuur was mooier en wilder dan ik van tevoren had verwacht! Het klimmen was niet geweldig mooi, maar je moet het ook niet willen vergelijken met gebieden in Europa. Het was heerlijk om even helemaal in de natuur te zijn in een brede kloof, met bamboe en omliggende bergen met rijstvelden. Met geen mens om je heen (behalve ons groepje) en met alleen maar groen, leek Shanghai eventjes heel ver weg!

Marriage Market in Shanghai en de Tangyuan Night in Shanghai

Posted on June 2, 2011 at 14:23 by Ima · Permalink
In: Uncategorized

Leave a Reply