Shanghai-Experience

Een van de leuke dingen aan Shanghai is dat de mensen zo open-minded zijn. Iedereen heeft zo’n verschillende verhalen te vertellen en ze zijn minstens zo gretig om jouw verhaal te horen. Het geeft zoveel inspiratie om alleen al te denken aan alle verschillende mogelijkheden en situaties waarin je jezelf zou kunnen plaatsen… De locals, de mensen op doorreis, de studenten of de werkenden; iedereen heeft een ander doel en volgt een andere levensstijl. Maar iedereen gelijk in de zin dat ze het maximale uit de Shanghai-experience willen halen. Dat brengt iedereen snel bij elkaar, maar zal op den duur ook weer verdwijnen als iedereen weer zijn eigen weg gaat; ieder werkend aan z’n eigen doelstellingen in het leven…
Posted on March 6, 2011 at 10:05 by Ima · Permalink
In: Uncategorized

Leave a Reply