Beijing’s lucht manipulatie

Vorige week was er 7 dagen lang zon en blauwe lucht in Beijing, tot en met gister. Vandaag is het nog steeds warm, maar alles is weer grijs en somber, en het zicht is beperkt. Wat bleek nou… Er was een belangrijke delegatie op bezoek in Beijing, dus moest het zeker mooi weer zijn. Hebben die gekke Chinezen capsules de lucht in geschoten, zodat er de hele week blauwe lucht was!

Ook neemt Beijing nu een deel van de productie van Shanghai over, vanwege de Expo 2010 in Shanghai. Omdat in Shanghai alle fabrieken dicht zijn vanwege de hoeveelheid buitenlanders in de stad, wordt de lucht hier dus nog slechter.

Volgende keer typ ik uitgebreider. Morgen komen Renos en Mirjam terug van Huang Shan en blijven nog tot 24 mei, over 1.5 week staat een tripje naar Xian op de planning, en nu moet ik gewoon weer naar de les.

Posted on May 17, 2010 at 09:36 by Ima · Permalink
In: Uncategorized

2 Responses

Subscribe to comments via RSS

 1. Written by jessica
  on 17/05/2010 at 15:17
  Permalink

  leuk ima, om weer iets te lezen over je avonturen die je allemaal meemaakt! heel veel groetjes van Jessica en Wilie.

 2. Written by Yuli
  on 31/05/2010 at 09:55
  Permalink

  hee ima,

  Dat is vreemd! De wereld is maakbaar, zelfs het weer… Maar ten koste waarvan?

  Veel succes met studeren en veel plezier met je ouders samen.

  liefs Yuli

Subscribe to comments via RSS

Leave a Reply