Free solo to Canada

1 maart 2016

In drie dagen rij ik in m’n eentje naar Canada. De regen tegemoet. Ik moet omschakelen. Ik heb nog geen enkel plan gemaakt. Ik wil niets liever dan omkeren en terug naar Yosemite rijden, maar mijn visum is op. Wie gaat er in maart naar Canada?! Wanneer wordt het lente? En, ga ik nog een border crossing naar Amerika riskeren, of toch beter spelen op safe? Het is tijd voor deel 2 van mijn trip, maar ik ben nog niet klaar met m’n eerste deel…

Ik heb geluk… In Vancouver onstaat er een echte ‘home away from home’. Na Nancy en Jim afgelopen zomer ontmoet te hebben op Galiano Island, word ik nu volledig door hun geadopteerd… Ik voel me thuis. En ik heb de tijd om alles rustig op een rijtje zetten en nieuwe plannen te maken. Ik ‘muggle’ mijn weg door maart met de luxe van een huis met Nancy en Jim. Bijkomen. Even helemaal niet klimmen. Nieuwe plannen maken. Hardlopen. Snow shoe’en. Starbucks wandelingen. Deuren schilderen. Muscle Max classes. Tegels zagen. Happy hours. Films kijken. Lekker eten en heel veel thee drinken…

10 9

M’n laatste week in Amerika – chillen aan de kust

IMG_4723 IMG_4769

Onderweg naar Canada, en een dagje snow shoe’en met Nancy

Posted on April 15, 2016 at 02:39 by Ima · Permalink
In: Uncategorized

Leave a Reply